Over Innotec

Innotec is de specialist in kwalitatief hoogwaardige producten
voor de automotive after market.

Al meer dan 30 jaar zijn wij op deze markt actief, en hebben ruime ervaring in het samenwerken met monteurs, schadeherstellers, inkopers, eigenaren en importeurs.

Innotec heeft bewezen succesvol te zijn in de verkoop en ontwikkeling van chemische producten waarbij het accent ligt op het aandragen van technische oplossingen d.m.v. hoogwaardige kwaliteitsproducten. Klik hier om deze producten te bekijken.

In ons opleidingscentrum worden managers regelmatig geschoold met de nieuwste technieken op het gebied van kunststof, glasreparatie, verlijming, afdichting, roestbescherming etc. Vakkennis en praktijkervaring zijn de basis voor nieuwe productideeën die vervolgens verder worden ontwikkeld.

Heeft u op onze site producten gezien die u wilt bestellen of wilt u dat één van onze medewerkers contact opneemt klik dan hier.

+31 (0)348 - 420223

Innotec en kwaliteit

Voordat een product op het schap staat, gaat de meeste tijd op aan marktonderzoek en laboratoriumresearch, Innotec heeft daarvoor specialisten in dienst die helemaal thuis zijn in de markt.

Dat is logisch, want een professionele klant heeft niets aan een product dat niet voldoet aan zijn specifieke wensen. Alle producten worden daarom constant onderworpen aan diverse tests want,

Only Quality has a future!

Neem contact op
×

Heb je een vraag voor ons?

Stuur ons een WhatsApp op 097-025326847 of stuur een email naar info@innotec-automotive.nl

×